Consulent in de dienstenchequesector – Module 2: Leer efficiënt communiceren met huishoudhulpen
25-04-2014
3hoog Leuven, Mechelsevest 90, 3000 Leuven
Voor consulenten (PC 218) actief in commerciële dienstenchequebedrijven
Het is uw taak als consulent om zo goed mogelijk in te spelen op behoeftes, emoties en wensen van de klanten, de huishoudhulpen en uw baas. Tijdens deze opleiding leert u hoe u efficiënt kan communiceren met al deze spelers. U zal stilstaan bij de impact van uw communicatie naar de huishoudhulpen en u zal leren op een gezonde manier assertief te zijn.
Provincie Antwerpen: DC li(v)(f)e: doet u ook mee?
02-05-2014 - 30-06-2014
Voor dienstenchequebedrijven
Wilt u uw deuren graag open zetten gedurende een halve dag (tussen begin mei tot eind juni) voor (een) bemiddelaar(s) van VDAB of van de partnerorganisaties? In het provinciaal actieplan dienstencheques van VDAB is er dit jaar weer aandacht om bemiddelaars van werkzoekenden te sensibiliseren en te informeren over de sector en de huidige tendensen.
Netwerk DCO West-Vlaanderen
05-05-2014
CC De Spil, Hippoliet Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare
De vier West-Vlaamse SERR's, VDAB en VORM DC slaan opnieuw de handen in elkaar voor een West-Vlaams netwerkmoment voor en over de dienstenchequesector. Onze centrale gast is niemand minder dan professor Frank Vandenbroucke, als toenmalig minister van Werk een van de architecten van het dienstenchequesysteem. Gezien de toekomst van het dienstenchequesysteem een actueel gegeven is, richten wij ons met dit initiatief naar alle dienstencheque-stakeholders (werkgevers, werknemers, sociale partners, lokale beleidsactoren, zorgsector).

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Strijktechnieken voor strijkcentrales