Sociale wetgeving
01-06-2017
Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem
Voor consulenten in de dienstenchequesector van bedrijven
Als consulent in de dienstenchequesector is één van uw taken het opvolgen van het personeelsbeleid voor uw huishoudhulpen. U krijgt dagelijks vragen die te maken hebben met afwezigheden of vakantiedagen en u bent verantwoordelijk voor een foutloze administratie volgens de regels. Een goede kennis van de sociale wetgeving specifiek voor de dienstenchequesector is dus belangrijk voor u!
Alcohol- en drugbeleid binnen de dienstenchequesector
08-06-2017
Polyvalente zaal, GC Den Boomgaard - Antwerpsesteenweg 57, 2520 Broechem- Ranst
Voor dienstenchequeondernemingen
Gebeurt het weleens in uw organisatie dat een werknemer te diep in het glas heeft gekeken en hierdoor niet goed functioneert? Of heeft u vermoedens dat er sprake is van een verslaving? Probleemgebruik van alcohol of andere middelen heeft niet enkel gevolgen voor de medewerker zelf, maar ook voor uw bedrijf. Het kan onder andere leiden tot een negatieve werksfeer en verminderde productiviteit. Hoe gaat u daarmee om in een werkcontext?
Doe-dag Turnhout
13-09-2017
VDAB, H. Hartstraat 64, 2300 Turnhout
Voor bemiddelaars en consulenten van dco's
De doe-dagen in de opleidingscentra van VDAB zijn misschien geen onbekende voor u. U leert op een interactieve manier de beroepsopleidingen van VDAB en de verschillende beroepen binnen een bepaalde sector kennen. Op vraag van de dienstenchequesector kunnen nu ook bedienden, begeleiders en jobcoaches van de huishoudhulpen aansluiten bij de doe-dagen (specifiek voor de sector).

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Publicaties