Werkbaarheidsfonds
Gentbrugge : Workshop: “Samenwerken met culturele verschillen in de dienstenchequesector: een verrijking maar ook een uitdaging”
Voor consulenten en werkgevers van dienstenchequeondernemingen
Datum: dinsdag 25 september 2018
Uur: 09:00 - 12:30
Locatie: De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge

Vorm DC organiseert, i.s.m. Houssein Boukhriss, de Workshop: “Samenwerken met culturele verschillen in de dienstenchequesector: een verrijking maar ook een uitdaging”.

Als medewerker of leidinggevende hebt u waarschijnlijk te maken met een divers personeelsbestand, bestaande  uit verschillende nationaliteiten, culturen en godsdiensten. Dit kan zeer verrijkend zijn, maar het is soms ook een uitdaging. De realiteit leert ons dat verschillen tussen mensen ook meningsverschillen, interpretaties, misverstanden en soms wederzijdse vooroordelen met zich kunnen meebrengen, want ‘de onbevooroordeelde mens’ bestaat nu eenmaal niet. 

Tijdens de workshop gaan we, aan de hand van concrete casussen, samen op zoek naar een adequate manier om hier als professional mee om te gaan. Het samenwerken met en het managen van diverse huishoudhulpen betekent soms grenzen verleggen, opdat elke medewerker zich minimaal gerespecteerd voelt in zijn/haar verschil. Maar anderzijds ook grenzen duidelijk stellen opdat we op basis van een goede verstandhouding en met wederzijds respect kunnen samenwerken.

Programma

- 9u-9u30: onthaal

- 9u30-12u: workshop - door Houssein Boukhriss

- 12u-12u30: gratis broodjeslunch 

Waar & Wanneer?

  • Wanneer? 25 september 2018
  • Adres? De Punt,Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge

Inschrijven?

Schrijf u in via deze link. Er zijn geen kosten verbonden aan deze opleiding.  

Schrijf u tijdig in, want het aantal plaatsen is beperkt! We vragen om max. 2 personen per bedrijf (per provincie) in te schrijven. We kunnen maar 15 deelnemers toelaten, wees er dus snel bij.

No show fee

Wij factureren een bedrag van € 30, indien u Vorm DC niet op de hoogte brengt van uw afwezigheid binnen de 5 werkdagen voorafgaand aan de workshop.

Meer informatie?

Voor meer informatie, kan u steeds contact opnemen met uw sectorconsulent .

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Bericht