Doedag Hasselt: Gebruik van digitale leermiddelen in de huishoudelijke schoonmaak
07-11-2018
VDAB Hasselt, Trichterheideweg 9, 3500 Hasselt
Voor bemiddelaars en consulenten van dco's
VDAB leidt toekomstgericht op: digitale leermiddelen en -omgevingen krijgen met toenemende mate een plek in hun opleidingen. Dit kan een krachtige ondersteunende factor zijn, zowel tijdens de opleiding als bij de latere tewerkstelling. Het nieuwe leren heeft ook zijn intro gemaakt in de opleidingen schoonmaak. Dit wil VDAB graag tonen aan dienstenchequebedrijven en bemiddelaars tijdens de doe-dagen in het najaar 2018.
Doedag Wevelgem: digitale leermiddelen in de huishoudelijke schoonmaak
13-11-2018
VDAB Wevelgem, Vlamingstraat 10, 8560 Wevelgem
Voor bemiddelaars en consulenten van dco's
VDAB leidt toekomstgericht op: digitale leermiddelen en omgevingen krijgen een vaste stek in onze opleidingen. Dit is een krachtige ondersteunende factor, zowel tijdens de opleiding als bij de latere tewerkstelling. Het nieuwe leren heeft ook zijn intro gemaakt in onze opleidingen schoonmaak. VDAB laat u er graag mee kennismaken tijdens de doedagen in het najaar van 2018.
Conferentie: Werkbaar werk in de dienstenchequesector
26-11-2018
Holiday Inn Gent Expo, Maaltekouter 3, 9051 Gent
Voor zaakvoerders, HR-verantwoordelijken en preventieadviseurs van dc-bedrijven
Hoe zorgen we ervoor dat het werk voor iedere huishoudhulp werkbaar wordt en/of blijft? Een belangrijke opdracht, zo blijkt uit een studie die uitgevoerd werd op vraag van het Sectoraal Vormingsfonds voor Dienstencheques. De uitdaging voor de bedrijven in de dienstenchequesector ligt in het welzijn en de motivatie van haar werknemers op peil te houden en te verhogen waar nodig.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Publieke en private partners