Infosessie: hoe omgaan met klanten met dementie in de dienstensector
19-11-2018
Auditorium VLM, Velodroomstraat 28, 8200 Brugge
Voor de dienstenchequesector
Poetsen bij een dementerende klant is niet altijd gemakkelijk. Het vraagt veel geduld, moed en creativiteit. Maar vooral inzicht in gedrag bij het dementeringsproces. Hoe kan je je huishoudhulp ondersteuning geven bij veranderend gedrag bij klanten met mogelijke dementie?
Conferentie: Werkbaar werk in de dienstenchequesector
26-11-2018
Holiday Inn Gent Expo, Maaltekouter 3, 9051 Gent
Voor zaakvoerders, HR-verantwoordelijken en preventieadviseurs van dc-bedrijven
Hoe zorgen we ervoor dat het werk voor iedere huishoudhulp werkbaar wordt en/of blijft? Een belangrijke opdracht, zo blijkt uit een studie die uitgevoerd werd op vraag van het Sectoraal Vormingsfonds voor Dienstencheques. De uitdaging voor de bedrijven in de dienstenchequesector ligt in het welzijn en de motivatie van haar werknemers op peil te houden en te verhogen waar nodig.
Doedag Peer: Gebruik van digitale leermiddelen in de huishoudelijke schoonmaak
27-11-2018
VDAB Peer, Noordervest 23, 3990 Peer
Voor bemiddelaars en consulenten van dco's
VDAB leidt toekomstgericht op: digitale leermiddelen en -omgevingen krijgen met toenemende mate een plek in hun opleidingen. Dit kan een krachtige ondersteunende factor zijn, zowel tijdens de opleiding als bij de latere tewerkstelling. Het nieuwe leren heeft ook zijn intro gemaakt in de opleidingen schoonmaak. Dit wil VDAB graag tonen aan dienstenchequebedrijven en bemiddelaars tijdens de doe-dagen in het najaar 2018.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Nieuws