05-06-2018
Ballroom, Zuiderlaan 17, 8790 Waregem
Voor consulenten en werkgevers van dienstenchequeondernemingen
Als medewerker of leidinggevende hebt u waarschijnlijk te maken met een divers personeelsbestand, bestaande uit verschillende nationaliteiten, culturen en godsdiensten. Dit kan zeer verrijkend zijn, maar het is soms ook een uitdaging. De realiteit leert ons dat verschillen tussen mensen ook meningsverschillen, interpretaties, misverstanden en soms wederzijdse vooroordelen met zich kunnen meebrengen, want ‘de onbevooroordeelde mens’ bestaat nu eenmaal niet.
Infosessie: omgaan met veranderende klanten – dementie
11-06-2018
VDAB Competentiecentrum, Trichterheideweg 9, 3500 Hasselt
Voor consulenten
Poetsen bij een dementerende klant is niet altijd gemakkelijk. Het vraagt veel geduld, moed en creativiteit. Maar vooral inzicht in gedrag bij het dementeringsproces. Hoe kan je je huishoudhulp ondersteuning geven bij veranderend gedrag bij klanten met mogelijke dementie?
25-09-2018
De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge
Voor consulenten en werkgevers van dienstenchequeondernemingen
Als medewerker of leidinggevende hebt u waarschijnlijk te maken met een divers personeelsbestand, bestaande uit verschillende nationaliteiten, culturen en godsdiensten. Dit kan zeer verrijkend zijn, maar het is soms ook een uitdaging. De realiteit leert ons dat verschillen tussen mensen ook meningsverschillen, interpretaties, misverstanden en soms wederzijdse vooroordelen met zich kunnen meebrengen, want de onbevooroordeelde mens’ bestaat nu eenmaal niet.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Subsidies en toekenningsvoorwaarden